گزارش کارآموزی در کارخانه شیر پاستوریزه پگاه کرمان

مطالب دیگر:
بررسی دوام بتنبتن خود تراکم از تئوری تا تولیدتحقیق برج میلادبررسی اجمالی نرم افزار SAP2000 به منظور مدل کردن یک خرپای ماکارونیتحقیق بنا ها و یادمانهای تاریخیهنر تحقیقی پیرامون استندهای گرافیكیتحقیق پخش حرارت و تنش در پلهای بتنیبررسی روشهای مقاوم سازیبررسی طرح سدكمال صالح اراك به همراه پاورپوینتتحقیق روسازی راه زیرسازی و روسازیتحقیق اصول کار و تعمیر مانیتور های CRTدانلود پاورپوینت روانشناسی رنگ در تبلیغات و برندتحقیق كاربرد لیكا در ساختمان - کاملبررسی دالهای بتنیگزارش کار آموزی - شركت ساختمانی نیكامهرگزارش کارآموزی - آموزشگاه نقشه‌كشی دژ نقشگزارش کارآموزی - دفتر فنی سد و نیروگاه دزگزارش کارآموزی - شركت كشتو صنعت كارونگزارش کارآموزی - محوطه سازیكارآموزی بررسی عملكرد و نگهداری از سد و شبكه در استان خوزستانمقاله تاریخچه و نقش و اهمیت سیمانتحقیق مزایا و معایب ساختمانهای فلزیبررسی مکانیزاسیون واحد فروش شرکت پوشا تکمقاله دانشجویی با موضوع تورمتحقیق دانشجویی با موضوع چرخ دنده ها
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر پاستوریزه پگاه کرمان|35011210|wki
مشخصات مختصر و مفید این پست با عنوان گزارش کارآموزی در کارخانه شیر پاستوریزه پگاه کرمانقابل مشاهده می باشد برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر پاستوریزه پگاه کرمان،در قالب word و در 117 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:شیر معجزه ای است که خداوند سبحان آن را نوشیدنی ای گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهایی از آن وعده داد تا لذّت رضوان خویش را کامل گردانند. می توان گفت شیر بعد از آب به عنوان حیاتی ترین ماده موجود در کره زمین،کامل ترین غذا و سرشار از مواد مغذی است که عمده نیاز های بدن انسان را از کودکی تا کهنسالی تامین می کند.اگرچه این نوشیدنی حیات بخش منبعی غنی از پروتئین های عالی،کلسیم،فسفر،ویتامین های محلول در چربی و آب،قند،چربی و انرژی است و دانشمندان جهان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف می کنند و به جوامع ارائه می دهند اما متأسفانه به دلیل عدم آگاهی،مصرف سرانه آن در ایران برای بهره مند شدن از فواید آن بسیار کمتر از میزان مطلوب و تقریباً3/1 مقدار لازم است نتایج تحقیق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیانگر آن است که مردم ایران از 2 تا 3 واحد مصرف روزانه فقط 7/0 واحـد از شیـر و فـراورده هـای آن را مصـرف مـی کننـد و به همیـن دلیل با کمبود ریز مغـذی هایـی مثـل کلسیـم و ویتامـین هـا یB2،D،A بیشتر از50% از مزدم درگیر بیماری های گوناگونی ناشی از آن شده اند. شیر و فراورده های آن به تنهایی بهترین تأمین کننده این گونه کمبودهاست.شرایط پدید آمده و عدم امنیت غذایی موجود در کشور، نه تنها به دلیل فقر اقتصادی که در اصل به دلیل عدم آگاهی و فقر فرهنگ تغذیه ای در جامعه است، بنابراین لزوم فرهنگ سازی در این زمینه و ترویج مصرف شیر و فراورده های آن که به شیوه صنعتی و بهداشتی عرضه می شود، وظیفه ملّی و همگانی است و آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه می توانند نقش کلیدی در این رابطه داشته باشد...